Wil je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling ( zelfbeeld en zelfvertrouwen, bewustwording van talenten en passies, loopbaanontwikkeling),
heb je behoefte aan heling en herstel (weer in balans komen na een periode van mentale en/ of fysiek onrust)?
Hieronder meer informatie over de verschillende thema's en manieren van coaching:

Soorten coaching

Vrouwen welzijn: er zijn belangrijke (keer)punten in het leven van de vrouw; denk hierbij aan de maancyclus, (on) vruchtbaarheid, zwangerschap, geboorte, miskraam, perimenopauze en menopauze. Heb je behoefte aan heling en wil je meer in je kracht staan terwijl je in een van deze fasen en ontwikkelingen bent?
Gesprekken, yoga nidra, eenvoudige oefeningen uit de yoni shakti/ womb yoga en vrouwen rituelen vormen de kern.

Natuur coaching: het herstellen van je aardeverbinding. Heel helend wanneer je hoge stress niveaus ervaart en/ of overspannen bent of een burn out hebt. Gesprekken, wandelen, eenvoudige yoga- en ontspanningsoefeningen vormen de kern.
                                           
Relatie coaching: het herstellen/ verdiepen van de relatie met jezelf en de ander. Dit gaat over alle soorten relaties met anderen; partners, familie, vrienden, werkrelaties. Gesprekken, familieopstellingen, manieren van loslaten zoals de Sedona methode vormen de kern.

Rust en ruimte coaching: wanneer je behoefte hebt aan structurele ontspanning, rust en je vooral 'in je hoofd' zit.  Gesprekken, mindfulness en yoga nidra vormen de kern.

HSP coaching: acceptatie en leren omgaan met hoog gevoeligheid. Mensen met sterke zintuigen hebben een nog sterkere aardeverbinding nodig om gezond en wel te zijn en vanuit hun kracht te leven. Gesprekken, oefeningen en manieren die de aardeverbinding versterken, spirituele hygiëne en bescherming, maar boven al een gezonde hartverbinding bevorderen vormen de kern. Stapje voor stapje, veilig en beschermd omdat veel mensen met hoog gevoeligheid juist bang zijn om te aarden omdat ze zoveel voelen.

werkwijze

Ik werk vanuit vertrouwen en intuïtie. Cliënten beschrijven mij als empathisch, doorgrondend en praktisch.
Het doel van coaching en raadgeving is dat je inzichten, tips en handvaten krijgt om mee aan de slag te gaan zodat je je pad vanuit vertrouwen en vol energie kan vervolgen.
* Scroll naar beneden voor de uitgangspunten van waaruit ik werk.

Intake
Tijdens een intake bespreken we wat de (hulp) vraag is, welke werkwijze hierbij passend is en maken we een inschatting van het aantal sessies dat nodig is.
Losse sessies en trajecten
Het kan zijn dat een coaching sessie voldoende is om je de inzichten te verschaffen die je nodig hebt.
Alles heeft zijn eigen tijd en proces, vaak zijn er meerdere sessies nodig om tot de kern te komen en verandering te weeg te brengen in je systeem.


Uitgangspunten

Je bent heel en compleet van jezelf
In een mensen leven kunnen allerlei dingen gebeuren waardoor je uit je evenwicht raakt, kwetsingen oploopt, het gevoel hebt vast te lopen.
Dit kan met de levensfase te maken hebben waarin je verkeerd, met een systeem uit onze maatschappij waarin je niet past, allerlei oordelen en overtuigingen die in de weg zitten.
Vaak wordt er alleen gekeken naar 'het probleem', het 'etiket' en probeert men vandaar uit oplossingen te bieden.
Als coach en raadgever kijk ik naar jou als geheel en help ik je op weg naar dat stuk in jezelf wat altijd heel en compleet is.
Vanuit die rust en eenheid begeleid ik je op  weg naar balans.
Compassie en intuïtie
Wanneer je alleen vanuit verstand naar jezelf kijkt mis je de liefdevolle ingevingen en oplossingen die ingegeven worden door je hart.
Als coach help ik je om vanuit compassie naar jezelf te kijken en lief te zijn voor jezelf. Wanneer je open staat voor de energie van je hart ervaar je dat de stem van je hart,  jouw intuïtie steeds sterker wordt en je heel goed weet wat goed voor jou is.

Alles is met elkaar verbonden
Wij mensen zijn onderdeel van het grote geheel. We zijn verbonden met de aarde waarop we leven,  we volgen het zonnejaar die ons de seizoenen geeft, we volgen de maan die over de getijden van het water heerst, buiten ons en in ons lichaam en onze gevoelens. We bewonen samen met anderen deze aarde; dieren, bomen, stenen en rotsen.
In deze tijd voelen veel mensen zich afgescheiden en juist niet verbonden. Niet met de mensen om zich heen, niet met zichzelf en niet met de aarde. Het herstellen van de verbinding is de basis voor voor heling en zet je weer in je kracht.

vijf dimensies van zijn
De vijf zijnsniveaus of dimensies zijn het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele niveau. Deze niveaus of dimensies beïnvloeden elkaar.
Als iemand bijvoorbeeld veel piekergedachten heeft (mentale vlak) kan dit leiden tot slecht slapen en zwakke weerstand (fysieke vlak).

Ontspanningsoefeningen en meer buiten zijn (fysieke vlak) kunnen dan uitkomst bieden.

Voor een intake gesprek of informatie over mijn tarieven mail naar:  info@aardegodin.nl