Reiki Healing

Alles wat leeft bestaat uit energie en heeft energie nodig om te bestaan. Tijdens een Reiki behandeling ontvang je  universele energie via handoplegging.
Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en reinigt en harmoniseert lichaam en geest.
Een standaard behandeling bestaat uit zo'n 15 handposities. Aan het einde van de behandeling krijg ik vaak wat door van je gidsen/beschermengelen om je mee te geven op je pad.

Engelen Healing
Engelen zijn wezens van licht die bescherming en heling brengen. Een Engelen Healing werkt op alle niveaus, maar met name op het gebied van de ziel. 
Aartsengel Michaël en Rafaël halen alle energieën die niet van jou zijn of waarvan het tijd is om ze te laten gaan uit je lichaam, geest en energieveld en vullen het daarna met liefde en licht.
De heling kan betrekking hebben op dit leven maar ook op vorige levens die nog van invloed zijn op jouw huidige bestaan. Een voorbeeld: wanneer iemand ondanks zijn of haar eigen acties elke keer in situaties terechtkomt waarin er sprake is van armoede of geldgebrek kan een gelofte van armoede uit een vorig leven nog een rol spelen. De Engelen kunnen hier dan hun licht op schijnen waardoor je het kunt zien. Wat gezien wordt kan geheeld.

Vrije wil
Bij alle soorten van heling staat de vrije wil centraal en tijdens een helingsessie zal ik dan ook om toestemming vragen om reiki of Engelen energie door te geven.
Aantal behandelingen
Zowel voor de Reiki als Engelen Healing kan het zijn dat een sessie voldoende voor je is of dat je een aantal keer komt.
Een Reiki of Engelen Healing kan ook op afstand.


Maak een afspraak voor een reading door een mail te sturen naar: info@aardegodin.nl