Reiki Healing

Tijdens een Reiki behandeling ontvang je  universele energie via handoplegging.
Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en reinigt en harmoniseert lichaam en geest.
Reiki werkt zowel op fysiek als energetisch niveau.
Een standaard behandeling bestaat uit zo'n 15 handposities.
Na de behandeling is er ruimte om even na te praten en als ik wat doorgekregen heb voor je van je gidsen/ beschermengelen geef ik je dat mee. 

 

Engelen Healing
Engelen zijn wezens van licht die bescherming en heling brengen. Een Engelen Healing werkt op alle niveaus, maar met name op het gebied van de ziel. 
Aartsengel Michaël en Rafaël halen alle energieën die niet van jou zijn of waarvan het tijd is om ze te laten gaan uit je lichaam, geest en energieveld en vullen het daarna met liefde en licht.
De heling kan betrekking hebben op dit leven maar ook op vorige levens die nog van invloed zijn op jouw huidige bestaan. Een voorbeeld: wanneer iemand ondanks zijn of haar eigen acties elke keer in situaties terechtkomt waarin er sprake is van armoede of geldgebrek kan een gelofte van armoede uit een vorig leven nog een rol spelen. De Engelen kunnen hier dan hun licht op schijnen waardoor je het kunt zien. Wat gezien wordt kan geheeld.


Aantal behandelingen
Zowel voor de Reiki als Engelen Healing kan het zijn dat een sessie voldoende voor je is of dat je een aantal keer komt.
Veel mensen nemen regelmatig een reiki behandeling zoals een massage ook bijdraagt aan een gezond lichaam en geest.
Een Reiki of Engelen Healing kan ook op afstand.

Een standaard reiki behandeling en Engelen healing duurt een uur en kost 60 euro.
Maak een afspraak voor een reading door een mail te sturen naar: info@aardegodin.nl